Méér dan advies en ondersteuning

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door hen volledig te begeleiden met het continue verbeteren van de organisatie.

DIENSTEN

Met onze kennis en expertise kunnen wij u op verschillende manieren helpen met het behalen of behouden van de voor u relevante certificeringen. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat uw wensen en doelen zijn en op welke manier wij u hierin kunnen adviseren of ondersteunen.

Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Van een zogenaamde quickscan waarin wij in een korte periode onderzoeken welke acties uitgevoerd moeten worden om certificering te behalen of te behouden tot een algehele ontzorging waarbij wij de regie overnemen en uw inspanning tot het minimale wordt beperkt.

Advies

Wenst u een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten en heeft u de tijd en ruimte om dit grotendeels zelf te gaan doen? Op basis van een snelle analyse kunnen wij u een advies uitbrengen hoe organisaties een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) kunnen implementeren, onderhouden en verbeteren. Wij nemen hierin voornamelijk een adviserende rol aan. Op deze manier vindt er kennisoverdracht plaats vanuit Qrown wat interessant kan zijn voor het implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen voor in de toekomst. Daarnaast bespaart dit kosten ten opzichte van het volledig laten ontzorgen door Qrown.

Ondersteuning

Wenst u een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten maar heeft u hier zelf geen tijd en ruimte voor? Wij kunnen u totaal ontzorgen door te ondersteunen dat het managementsysteem actueel wordt gehouden. Wij nemen u aan de hand mee om aan alle verplichtingen te voldoen en om het certificaat te behalen of te behouden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij staan altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact op en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor u!