ISO 45001

Bij Qrown Quality begrijpen we het belang van een veilige en gezonde werkomgeving voor uw organisatie en uw werknemers. Daarom bieden we deskundige begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de hoogste normen voor gezondheid en veiligheid op het werk, waaronder de ISO 45001 norm.

Wat is ISO 45001?

ISO 45001 is een internationaal erkende norm voor gezondheid en veiligheid op het werk (Arbo). Het biedt een kader voor het identificeren, beheren en verminderen van arbeidsrisico's om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen. Door te voldoen aan de eisen van ISO 45001 kunt u arbeidsongevallen verminderen, de gezondheid van uw werknemers beschermen en voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voordelen van ISO 45001 certificering met Qrown Quality

  • Verbeterde veiligheidscultuur: ISO 45001 certificering bevordert een cultuur van veiligheid binnen uw organisatie, waarin werknemers actief betrokken zijn bij het identificeren en beheren van arbeidsrisico's.
  • Verhoogde productiviteit: Een veilige en gezonde werkomgeving draagt bij aan de motivatie en het welzijn van werknemers, wat kan leiden tot hogere productiviteit en lagere verzuimkosten.
  • Compliance met wet- en regelgeving: ISO 45001 certificering toont aan dat uw organisatie voldoet aan de geldende Arbo wet- en regelgeving, wat het risico op boetes en juridische problemen vermindert.
  • Verbeterd imago: Door uw inzet voor gezondheid en veiligheid op het werk te tonen, kunt u het vertrouwen van klanten, werknemers en de gemeenschap vergroten, wat uw reputatie ten goede komt.
veiligheid ISO 45001 RI&E VCA

Onze toewijding aan uw gezondheid en veiligheid op het werk

Bij Qrown Quality streven we ernaar om uw organisatie te ondersteunen bij het behalen van ISO 45001 certificering en het verbeteren van uw gezondheids- en veiligheidsprestaties. Ons doel is om u te helpen een veilige en gezonde werkomgeving te creëren waarin werknemers kunnen gedijen en uw organisatie kan floreren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met het behalen van ISO 45001 certificering en uw gezondheids- en veiligheidsdoelstellingen te bereiken!

Bekijk meer veiligheidsnormen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij staan altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact op en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor u!