NEN7510

Bij Qrown Quality begrijpen we de unieke uitdagingen en vereisten van informatiebeveiliging in de zorgsector. Daarom bieden we deskundige begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw zorginstelling voldoet aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging, waaronder de NEN 7510 norm.

Wat is NEN 7510?

NEN 7510 is een Nederlandse norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector. Deze norm biedt een kader voor het beheren van informatiebeveiliging, specifiek gericht op de unieke behoeften en risico's van zorginstellingen. Door te voldoen aan de eisen van NEN 7510 kunt u de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van patiëntgegevens en andere gevoelige informatie waarborgen.

Voordelen van NEN 7510 certificering met Qrown Quality

  • Expertise in zorginformatiebeveiliging: Ons team van consultants heeft uitgebreide ervaring in informatiebeveiliging binnen de zorgsector en kan u voorzien van gespecialiseerde expertise op het gebied van NEN 7510.
  • Aanpasbare oplossingen: We begrijpen dat elke zorginstelling uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke informatiebeveiligingsbehoeften en doelstellingen.
  • Compliance met wet- en regelgeving: NEN 7510 certificering toont aan dat uw organisatie voldoet aan de wettelijke vereisten voor informatiebeveiliging in de zorgsector, waardoor u mogelijke boetes en reputatieschade kunt voorkomen.
  • Verbeterd vertrouwen: Door te voldoen aan NEN 7510 kunt u het vertrouwen van patiënten, zorgverleners en andere belanghebbenden vergroten, wat essentieel is voor het behouden van een goede reputatie en het aantrekken van nieuwe patiënten.
Veiligheid iso 27001 NEN 7510

Onze toewijding aan uw informatiebeveiliging

Bij Qrown Quality streven we ernaar om uw zorginstelling te ondersteunen bij het behalen van NEN 7510 certificering en het versterken van uw informatiebeveiligingscapaciteiten. Ons doel is om u te helpen de privacy en veiligheid van patiëntgegevens te waarborgen en uw concurrentiepositie te versterken in een steeds complexere en veeleisende zorgomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met het behalen van NEN 7510 certificering en uw informatiebeveiligingsdoelstellingen te bereiken!

Bekijk meer veiligheidsnormen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij staan altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact op en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor u!