RI&E

Bij Qrown Quality begrijpen we het belang van een veilige werkomgeving voor uw organisatie en uw werknemers. Daarom bieden we deskundige begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de wettelijke verplichting voor het uitvoeren van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E).

Wat is een RI&E?

Een RI&E is een wettelijk verplichte inventarisatie van de risico's op de werkvloer die de gezondheid en veiligheid van werknemers kunnen beïnvloeden. Het omvat het identificeren, beoordelen en prioriteren van deze risico's, evenals het opstellen van een plan van aanpak om ze te beheersen en te verminderen. Een goede RI&E is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving en het voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Voordelen van een RI&E via Qrown Quality

  • Deskundige begeleiding: Ons team van veiligheidsdeskundigen staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het RI&E-proces, van het identificeren van risico's tot het implementeren van verbetermaatregelen.
  • Maatwerk aanpak: We begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte RI&E-oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en bedrijfsactiviteiten.
  • Wettelijke compliance: Onze RI&E voldoet aan alle wettelijke eisen en richtlijnen, zodat u kunt voldoen aan de Arbowetgeving en mogelijke boetes kunt voorkomen.
  • Verbeterde veiligheidscultuur: Door het uitvoeren van een RI&E kunt u een cultuur van veiligheid bevorderen binnen uw organisatie, waarin werknemers zich bewust zijn van de risico's en actief betrokken zijn bij het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer.
veiligheid ISO 45001 RI&E VCA

Onze toewijding aan uw veiligheid op de werkvloer

Bij Qrown Quality streven we ernaar om uw organisatie te ondersteunen bij het uitvoeren van een RI&E en het creëren van een veilige werkomgeving voor al uw werknemers. Ons doel is om u te helpen risico's te identificeren, te beoordelen en te beheersen, zodat u kunt voldoen aan de wettelijke verplichtingen en uw werknemers kunt beschermen tegen ongevallen en gezondheidsproblemen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met het uitvoeren van een RI&E en het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer!

Bekijk meer veiligheidsnormen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij staan altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact op en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor u!