Arbeidshygiëne

Arbeidshygiëne advies

Arbeidshygiëne gaat om de bescherming van de medewerkers en/ of zijn nageslacht tegen gevaren in de werksituatie die (op termijn) kunnen zorgen voor schade met betrekking tot de gezondheid. Hierbij wordt de totaliteit van belastende factoren wat kan ontstaan in werksituaties waardoor de gezondheid en/of het welzijn van de werkende mensen kan beïnvloeden in kaart gebracht. De arbeidshygiëne kunnen wij voor u beoordelen door het herkennen, evalueren en beheersen van vooral fysische, chemische en biologische factoren.

Het is van belang dat arbeidshygiënische taken worden uitgevoerd door een deskundige die hiervoor opgeleid is. Als deskundige beheersen wij de kennis op het gebied van onder andere gevaarlijke stoffen, geluid, klimaat, straling en fysieke belasting. Met deze kennis kunnen wij u juist adviseren met betrekking tot metingen en meetuitkomsten wat betreft arbeidshygiëne.

Neem contact op!
Werkplekinspectie gezondheid Arbeidshygiëne

Bekijk meer

Laat ons u volledig ontzorgen!

Met onze kennis en kunde leggen wij graag voor u vast welke voorlichting is georganiseerd binnen uw organisatie. Daarnaast houden wij documentatie voor u bij van de inhoud van de instructie. Wij kunnen dit proces volledig uit handen nemen voor u.