SEMH

Bij Qrown Quality begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om medische hulpmiddelen. Daarom bieden we deskundige begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de hoogste normen van de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH).

Wat zijn de SEMH-certificatieschema's?

De SEMH-certificatieschema's zijn specifieke normen en eisen die zijn ontwikkeld door de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. Ze bieden een kader voor het waarborgen van de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van medische hulpmiddelen en de diensten die ermee samenhangen. Door te voldoen aan de SEMH-certificatieschema's kunt u het vertrouwen van patiënten, zorgprofessionals en zorgverzekeraars winnen.

Voordelen van SEMH-certificering met Qrown Quality

  • Gespecialiseerde expertise: Ons team van consultants heeft uitgebreide ervaring met de SEMH-certificatieschema's en kan u voorzien van deskundig advies en begeleiding op maat.
  • Aanpasbare oplossingen: We begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen.
  • Compliance met wet- en regelgeving: SEMH-certificering toont aan dat uw organisatie voldoet aan de geldende normen en eisen voor medische hulpmiddelen, wat het risico op non-conformiteit en juridische problemen vermindert.
  • Verbeterd vertrouwen: Door uw toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid te tonen, kunt u het vertrouwen van uw klanten en partners vergroten en uw concurrentiepositie versterken in de medische sector.
Kwaliteit HKZ SEMH

Onze toewijding aan uw kwaliteit van medische hulpmiddelen

Bij Qrown Quality streven we ernaar om uw organisatie te ondersteunen bij het behalen van SEMH-certificering en het verbeteren van uw kwaliteitsprestaties op het gebied van medische hulpmiddelen. Ons doel is om u te helpen hoogwaardige producten en diensten te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van uw klanten en bijdragen aan een betere gezondheidszorg voor iedereen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met het behalen van SEMH-certificering en uw kwaliteitsdoelstellingen te bereiken!

Bekijk meer kwaliteitsnormen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij staan altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact op en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor u!