Kwaliteitsmanagement gaat om het voldoen aan de verwachtingen van uw klant op een zo’n efficiënt mogelijke wijze. Kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, HKZ, SEMH, etc. worden vaak gebruikt om dit te realiseren en een situatie te creëren dat bedrijven continu kijken naar mogelijkheden.

Meer informatie

Het is van belang om u bewust te zijn van de veiligheidsrisico’s binnen uw organisatie. Op deze manier kunnen de risico’s worden beperkt en de veiligheid worden vergroot. Qrown helpt u graag op weg met normeringen omtrent veiligheid als ISO 27001, ISO 45001, NEN7510, VCA.

Meer informatie

Als organisatie bent u verantwoordelijk voor de gezondheid van uw medewerkers. Op basis van werkplekinspectie, TRA, arbeid hygiënist en voorlichting omtrent werkzaamheden kunt u hier een belangrijke bijdrage aan leveren en dit aantoonbaar maken.

Meer informatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor elke organisatie een belangrijk gegeven. Wilt u het organisatiebeleid rondom MVO zichtbaar maken? Qrown heeft zowel ervaring met de communicatie van een MVO-beleid als deze vorm te geven binnen de bedrijfsvoering.

Meer informatie