Tijdelijk èn goed management nodig?

Wij denken graag mee in het belang van uw organisatie en wij helpen u graag verder waar de behoefte ligt.

De Interim Manager van Qrown heeft onze dochtermaatschappij, Curdin Trading BV, met innovatieve oplossingen voor uitdagingen, om kunnen toveren van een bedrijf zonder perspectieven naar een financieel gezond bedrijf.

Getmar Caldera | Managing Director, CDM Holding NV.

Interim managementprojecten

Is uw organisatie groeiende of is iemand van uw management weggevallen uit de operatie, dan kan één van onze Interim Managers wellicht uitkomst bieden. Voor bepaalde tijd komt onze Interim Manager uw organisatie ondersteunen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de tijdelijke invulling van een functie als afdelingshoofd of vestigingsmanager. De medewerker van Qrown zal, in het geval van het wegvallen van één van uw medewerkers, de dagelijkse operatie aansturen en voortzetten, zoals u dit zelf voor ogen heeft. Ook kan de Qrown medewerker samen met u zorgen voor een opvolger, welke na een gedegen inwerkperiode het stokje overneemt.

In geval van groei van uw organisatie kan de Qrown Interim Manager samen met u zorgen voor de opzet van bijvoorbeeld een nieuwe afdeling of vestiging. Ook in dit geval kan de Qrown medewerker samen met u zorgen voor een opvolger.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij staan altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact op en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor u!